1xBet

Ставки на сайті найпопулярнішого букмекера України 1xBet

1xbet Україна – відома букмекерська контора, яка була заснована у 2000 році. На сьогодні вона є одним з найбільших гравців на букмекерському ринку. Компанію відвідують 400 000 постійних клієнтів. Цей букмекер користується шаленим попитом в Україні.

Інтерфейс сайту 1xbet Україна

Компанія має міжнародну орієнтацію та прагне світового лідерства, тому головний ресурс має 60 мовних версій. Він доступний користувачам у звичайному форматі і полегшеному. Перший формат має максимальний функціонал, а другий сподобається тим  користувачам, які мають слабкі комп’ютери.

Вхід на сайт України 1xbet

Процедуру реєстрації можна пройти з ПК, мобільної версії, у додатку. Після того, як користувач заповнить форму та впише свої дані, він отримає дозвіл на вхід на сайт України 1xbet.

Зареєструватися на сайті можна кількома методами:

  • Новачкам пропонується реєстрація в 1 клік. Це легкий варіант, для якого не потрібні ні пошта, ні телефон. Система самостійно генерує номер, пароль. Новачку потребується тільки запам’ятати ці дані та ввести в форму авторизації. Профіль, створений таким методом, має деякі обмеження.
  • Повна реєстрація за допомогою номеру телефона. Для використання цього способу клієнт має вказати номер свого мобільного телефону та дочекатися повідомлення, в якому буде спеціальний код підтвердження створення профілю.
  • Повна реєстрація за допомогою пошти. Схожий метод, але щоб виповнити вхід на сайт України 1xbet, потрібен e-mail. Посилання для підтвердження користувач отримає на свою пошту.
  • Миттєва реєстрація через соціальні мережі. Для відкриття профілю новачок може використовувати ВК, Telegram, Yandex, Facebook, Mail.ru, Google. Достатньо обрати необхідний логотип у формі реєстрації. Система у автоматичному режимі завантажить необхідні дані, щоб створити акаунт у компанії.

Бонуси та акції у букмекерській конторі 1xbet

Компанія завжди мотивую клієнтів, пропонуючи цікаві бонуси, як новачкам, так і постійним користувачам. Букмекерська контора 1xbet пропонує такі вигідні пропозиції:

  • Бонус за перший депозит – сума подарунку залежить від розмірів депозиту, вона дорівнює його сумі. У межах цієї пропозиції максимально клієнт може отримати 100 євро.
  • Страховка ставок – ця пропозиція надається постійно. Вона дозволяє зменшувати потенційні втрати. Таку пропозицію можна використовувати з ординарами, експресами.

Компанія 1xbet Україна пропонує розвинену партнерську систему, яка відрізняється автоматичними виплатами щотижня. Програма дозволяє користувачам заробляти гроші за запрошення нових клієнтів. Її конверсія може досягати 40%.

Способи платежів

Букмекерська контора 1xbet підтримує усі популярні платіжні методи, що дозволяє комфортно використовувати сервіс. Поповнити рахунок можна за допомогою цих платіжних систем:

  • Віза, Мастеркард, Маестро.
  • Ківі, Wallet, Вебмані, Яндекс.Гроші.
  • Skrill, Perfect Money.
  • Криптовалюта.

Сума поповнення має бути від 25 гривень для будь-яких методів. Максимум не має обмеження. Гроші зараховуються миттєво. БК самостійно покриває комісію клієнта, яка пов’язана з поповненням ігрового рахунку.

Гроші можна вивести через такі платіжні системи: на карти Visa, Mastercard, Maestro, гаманці Qiwi, Wallet, Webmoney, Яндекс.Гроші, на криптовалютні гаманці. Коштами можна поповнити мобільний телефон популярних операторів. Це можуть бути Lifecell, Vodafone, Київстар. Сума виводу – від 40 грн.

Як правильно робити ставки в 1xbet

Перед тим, як зробити ставку, новачки повинні знати, що найпростішими прийнято вважати поодинокі варіанти в режимі LIVE. Тут гравець бачить, як почалася гра, її перспективи, може припустити результат зустрічі команд. Експреси дозволяють виграти більшу суму, але вони потребують більш ретельного аналізу.

Як правильно робити ставки в 1xBet? Необхідно виконати кілька дій:

  • Вибрати вид спорту. Рекомендується ставити на змагання за участю знайомих команд.
  • Використовувати певні стратегії. Новачкам необхідно подивитися на популярні стратегії професіоналів.
  • Не піддаватися азарту, формувати купони з відповідальністю.
  • Ретельно вивчати матеріали, що стосуються команд, враховувати прогнози експертів, але мати свою думку.

Як ставити ставки в 1xbet через телефон

Фахівці 1xBet створили спрощену версію сайту спеціально для тих, хто хоче робити ставки за допомогою телефону. Також був представлений додаток для операційних систем Android і iOS. Його можна завантажити з офіційного сайту.

Як ставити ставки на 1xbet через телефон? Процедура не відрізняється від звичайної версії сайту. Як тільки відвідувач зайде на ресурс букмекерської контори в Інтернеті, відкриється мобільна версія. Її інтерфейс трохи відрізняється від повноцінної версії, він істотно спрощений.

Зрозуміти, як ставити ставки в 1xBet через телефон, зможе кожен. Для цього необхідно авторизуватися. Якщо відвідувач ще не був зареєстрований на сайті, він може зробити цю процедуру в мобільній версії або додатку. Після поповнення рахунку можна вибирати вид спорту і робити ставку.

Мінімальна ставка в 1xbet

1xBet

Мінімальний депозит, ставка, сума виводу зазначені в правилах на офіційному сайті БК. У зв’язку зі знецінюванням грошей та змінами політики букмекера, ці суми можуть змінюватися. Зараз мінімальна ставка 1xbet складає 0.3 долара, 0.2 євро або 5 гривень. Мінімальна сума депозиту – 1 долар або 25 гривень. Вивести користувач може від 40 грн.

Вибір ставок та коефіцієнти

Букмекер пропонує одну з найширших ліній. Щодня у прематчі можна побачити тисячі спортивних подій для ставок. Відвідувачам доступні 30 видів спорту. Також зробити ставки можна на події у політиці, особисте життя зірок зі світу шоу-бізнесу, бої півників, погоду. Якщо спорт не цікавить відвідувача, він може пограти у різноманітні швидкі ігри. Компанія приділяє увагу кіберспортивним дисциплінам. Відвідувач може зробити ставку на лотереї, прийняти участь в тоталізаторах.

Середня маржа у прематчі – 2-3%. У Live-подіях цей показник зростає на кілька відсотків. Це залежить від обраного матчу та ринку. На популярні футбольні зустрічі БК пропонує більш 150 варіантів ставок. Це можуть бути парі на результати, фори, тотали, ринки на статистику.

Компанія 1xbet пропонує сучасну опцію Cash Out. Вона закриває ставки до фактичного завершення конкретної події, фіксує прибуток або зменшує програш гравця. Обрана сума залежить від поточних коефіцієнтів. Кнопка Cash Out є у спеціальному купоні розділу «Історія ставок».

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять