Фаворити на перемогу на ЄВРО 2020/21

 

З фаворитами на ЄВРО спортивні експерти та букмекери визначилися ще у минулому році. Прогнози на чемпіонат Європи не змінилися, навіть коефіцієнти залишися на аналогічному рівні. Дізнаємося, кого букмекери бачать переможцями.

Ставки на фаворитів чемпіонату

На переможця ЄВРО 2020 ставки відносяться до довгострокових. Найбільші шанси на перемогу мають французи, німці, англійці, іспанці та бельгійці. Прогнози на ЄВРО 2021 явними фаворитами бачать Англію та Францію. У цих збірних найменше проблем.

Ставки на аутсайдерів чемпіонату

ЄВРО – це велика спортивна подія, тому букмекери приймають прогнози на чемпіонат Європи по футболу не тільки на фаворитів. Можна спробувати спрогнозувати, хто з аутсайдерів покаже себе найкраще. БК дають змогу зробити такі прогнози на матчі ЄВРО 2020 за участю аутсайдерів, як чи вийде збірна з групи. Велику перспективу мають ставки на тотали та фори.

Фаворити на перемогу у групах

А Прогноз на чемпіонат Європи від букмекерів ставить на перше місце Італію. Друге місце віддають Швейцарії. Трішки гірші прогнози на ЄВРО 2020 на результати Туреччини та Уельсу.
B Явним фаворитом вважається Бельгія. За прогнозами на ЄВРО 2021 шанси на успіх в інших збірних (Данія та Росія) значно менші. Фінляндію букмекери бачать явним аутсайдером.
С Прогноз ЄВРО 2020 віддає у цій групі перевагу Нідерландам. Інші місця букмекери розподіляють у наступному порядку – Україна, далі Австрія та Північна Македонія.
D За ЄВРО прогнозом 2020 фаворитом тут є англійці. Разом з Англією з групи повинні вийти хорвати, а чехи та шотландці будуть боротись за 3 путівку.
E Прогноз на ЕВРО 2020 від БК дає зрозуміти, що явних конкурентів у Іспанців немає. Польща, Словаччина та Швеція розіграють 2 кваліфікаційне місце.
F За усіма прогнозами на матчі чемпіонату Європи по футболу – це група «смерті». На перемогу претендують одразу 3 збірних – Франція, Португалія та Німеччина.

Коефіцієнти букмекерів на переможця

Коефіцієнти на переможців турніру виглядають досить привабливими. На ЄВРО 2020 прогноз на успіх Англії можна зробити з коефіцієнтом 5.7-6.0. Коефіцієнти на інших фаворитів знаходяться у межах 6.0-10.0.

FAQ

1. На кого ставити – на фаворитів чи аутсайдерів?

Прогноз на футбол на чемпіонат Європи завжди непередбачуваний. Чудово себе проявити може будь-яка збірна. На ЄВРО 2020 прогноз на переможців зазвичай роблять на фаворитів, команди з першої десятки. Що стосується аутсайдерів, то найбільш надійними є парі на окремі матчі за їх участю.

2. Де краще робити стави на ЄВРО 2020-2021?

На ЄВРО 2020 прогнози приймаються на сайтах відомих БК. Гарантують великі коефіцієнти та виплати тільки букмекери з ліцензією. Обирають букмекера для прогнозу на матчі ЄВРО 2020 і по ширині лінії. Чим більше варіантів парі, тим більш точні прогнози можна робити. Кращі букмекерські контори приймають довгострокові та короткострокові парі, вже дають змогу зробити ставки на перший тур.

3. За яким принципом проходить відбір фаворита на ЄВРО 2020-2021?

Букмекери не розкривають точну формулу, за якою вони формують свій ЄВРО прогноз 2021. Можна припустити, що враховуються рейтинги збірних, якість складу, форма гравців. Великий вплив на результати має минулий досвід. Багато команд на папері виглядають привабливо, чудово проходять відбір, але провалюються на крупних турнірах. Якщо прогноз БК не виглядає цікавим, завжди можна зробити ставку на улюблену збірну чи гравця.

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять