ПаріМатч

Ставки на ПаріМатч – БК для гравців з країн пострадянського простору

Букмекерська контора Парі Матч працює з 1994 року. На початку 2000 року вона працює онлайн, бо отримала ліцензію Кюрасао. Компанія орієнтована на гравців з країн пострадянського простору. Сайт представлений у 9 мовних версіях, у тому числі є українська.

Букмекерська контора Парі Матч – характеристики

Рік заснування 1994
Мобільний додаток Для Android, iOS
Маржа Від 1%
Бонусна програма Надається
Ліцензія Кюрасао
Кількість гравців Понад 550 000

Як виглядає офіційний сайт

Букмекерська контора Парі Матч має основний сайт, виконаний у чорних та жовтих кольорах. Відвідувачам пропонується звичайна та прогресивна версія сайту. Перша версія сайту розрахована на консервативних клієнтів, які вже давно користуються опціями компанією та не хочуть звикати до змін в інтерфейсі. Другий варіанти розроблений з урахуванням сучасних тенденцій.

Меню реєстрації, входу знаходиться зверху.  Під ним вказані всі види розваг, які є на сайті. Для зручності гравців БК представила всі контакти для зв’язку на найвидніше місце. Опція переходу на мобільну версію розміщена в кінці сторінки.

Реєстрація та вхід в Парі Матч в Україні

Букмекерська контора пропонує просту систему створення профілю. Новачку потрібно ввести свій номер, вигадати пароль та обрати валюту. Після введення цих даних потрібно підтвердити номер, отримавши повідомлення зі спеціальним кодом. У налаштуваннях рахунку мають бути заповнені поля з особистими даними. Після цього вхід в Парі Матч Україна буде доступний.

Букмекер має право запросити копії документів відвідувача для верифікації. Вони надаються у відповідній якості та надсилаються на пошту. Достатньо паспорту та деяких паперів, які підтверджують прописку або реєстрацію, його платіжні реквізити. Якщо компанія потребує інших документів, вона повідомить про це клієнта через e-mail.

Вхід в Парі Матч Україна можливий після того, як відвідувач впише свій номер рахунку, пошту або телефон та пароль.

Як зробити ставку в Паріматч

Букмекерська контора надає широку лінію та понад 20 видів спорту. Також представлені й інші розваги, які не пов’язані зі спортом.

В Паріматч зробити ставку можна у Live-режимі. За кількістю подій компанія має показники вище середнього. На сайті присутні будь-які спортивні події, поєдинки турнірів нижчих ліг, матчі не таких відомих видів спорту, як футбол або хокей.

Щоб в Паріматч зробити ставку, гравець повинен знати деякі показники. Середня маржа у прематчі – 5-6%. Для подій у Live показник завжди збільшується. Це залежить від матчу та ринку. Але він не може перевищувати 10%.

На знакові зустрічі з футболу контора дає більш 200 варіантів ставок. Доступні парі на результати, фори, комбіновані ринки, ставки на футбольну статистику. Якщо гравець незадоволений лімітами ринків, він може замовити індивідуальний максимум. Ця сучасна опція доступна користувачам зі 100$ на рахунку. Це VIP-ставки, мінімальна сума яких 1000 доларів. Скористатися такою пропозицією можна не на всіх матчах. Вони повинні початися через 20-30 хвилин.

Замовлення коефіцієнтів – це схожа опція з VIP-ставками. В цьому випадку відвідувач, якого не влаштовує букмекерська лінія, може запропонувати свої котирування. Остаточне рішення приймає компанія, тому в деяких випадках користувачу може бути відмовлено.

Ставка без ризику в Парі Матч

У рамках зазначеної акції нові відвідувачі компанії отримують компенсацію у розмірі 100% від свого першого парі. Але вона нараховується тільки в тому в разі, якщо перша ставка програє після того, як бонус був активований.

Щоб отримати в Парі матч «Ставку без ризику», необхідно активувати бонус в налаштуваннях рахунку і зробити ставку на суму більше 20 грн. Бонусна компенсація зараховується на ігровий рахунок протягом 3 днів з моменту розрахунку. Отримати бонус можна тільки один раз. У Парі матч «Ставка без ризику» має такі умови:

  • Коефіцієнт парі – вище 1.85.
  • Тип ставки – ординар або експрес.
  • Ставка не була повернута за послугою CashOut.
  • З моменту активації не пройшло 10 днів.

Мобільна версія Парі Матч Україна

Укладати парі з мобільною версії – це відмінна можливість робити ставки через телефон, перебуваючи далеко від дому. Сучасна мобільна версія Парі Матч Україна має повноцінний функціонал, який відрізняється від браузерної тільки компактним зовнішнім виглядом, адаптованим під телефони, планшети.

Компанія пропонує простий і доступний інтерфейс, який інтуїтивно зрозумілий відвідувачам. Перед гравцем відкриваються головні розділи, що пропонують зробити депозит і перейти до лінії. Щоб укласти парі у вигляді експреса, потрібно вибрати кілька ставок, які автоматично розмістяться у купоні. Мобільна версія Парі Матч Україна має такі переваги:

  • висока швидкість роботи;
  • доступ на сайт в будь-якому місці, де є інтернет;
  • не доведеться завантажувати додаток;
  • працездатність на всіх пристроях і операційних системах.

Реєстрація за допомогою мобільною версії в Парі Матч

Перевага мобільної версії у тому що, новачок може зареєструватися за допомогою телефону. Головне, щоб був зв’язок з інтернетом. Реєстрація у мобільної версії Парі Матч не відрізняється зі створенням профілю у десктопній версії. Новачку треба заповнити форму, придумати спеціальний пароль, за допомогою якого він буде заходити на головну сторінку.

ПаріМатч

Методі платежів

Компанія співпрацює з усіма відомими фінансовими системами. Відвідувач не відчує складнощів з поповненням або виведенням. Гравці у касі знайдуть максимально зручний метод.

Поповнити рахунок можна за допомогою цих платіжних систем:

  • За допомогою карток Visa, Mastercard.
  • Гаманцями Ківі, Вебмані, Яндекс.Гроші.
  • За допомогою терміналів, гаманців криптовалют.

Сума мінімального балансу залежить від обраного методу. Це може бути 20 грн. Максимальна сума не може перевищувати 20 000 грн за одну транзакцію. Зарахування на баланс відбуваються миттєво. Комісію відвідувач не сплачує.

Вивести кошти можна тими платіжні методами, які були використані і для депозиту. Також вивести виграш можна на номері таких операторів – Lifecell, Vodafone, Київстар. Мінімальна сума пропонується в межах 20 – 300 гривень. Це залежить від обраного методу.

Бонуси

Парі Матч пропонує вітальний бонус для новачків. На баланс буде зараховано 100% від суми депозиту. Максимальна сума 2500 грн, мінімальна – 100 грн. Додатково БК пропонує кешбек у розмірі 20%. Ця пропозиція актуальна тільки у вихідні дні. Зараховується сума по понеділках.

Схожі записи

Почніть набирати текст зверху та натисніть "Enter" для пошуку. Натисніть ESC для відміни.

Повернутись вверх
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять